LlibertatJordis

posted in: Mobilització | 0

Els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural (Jordi Sànchez i Jordi Cuixart) han estat enviats a presó pel braç judicial del règim espanyol. Se’ls acusa de sedició per organitzar les manifestacions pacífiques del 20 i el 21 de setembre. El procés judicial perpetrat per l’Audència Nacional és ple d’irregularitats, com ja han denunciat els advocats dels presos.

EXIGIM la posada en llibertat immediata de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i l’aturada de totes les vies de repressió que ha engegat l’estat espanyol per a vulnerar els drets fonamentals de la població.

Davant d’aquest escenari fem una crida a la mobilització permanent i pacífica que es concreta amb les següents convocatòries:

Dissabte 21 d’octubre

  • A les 17h, manifestació a Pg de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes (Barcelona).

Llibertat Jordis Assemblea - 21 d'octubre a Barcelona

Mobilitzacions posteriors

Estigueu atents/es a les convocatòries que es produeixin (anirem actualitzant aquesta pàgina).

#LlibertatJordis

Igualment, considerem que és impossible mantenir qualsevol via de diàleg amb un estat que ha utilitzat la violència contra la població civil desarmada i que, a continuació, ho ha negat i ens ha acusat d’inventar-nos-ho. Qualsevol tipus de mediació en un conflicte obliga a reconèixer la legitimitat de les demandes de la part contrària, i no som en aquest escenari per més que s’hagi demanat des de Catalunya.

Per tant reclamem al Govern i al Parlament de Catalunya que aixequin immediatament la suspensió dels efectes de la Declaració d’Independència, obeint el mandant popular del referèndum de l’1 d’octubre i en compliment de l’article 4.4 de la Llei del Referèndum.

 

Leave a Reply