Notícia

posted in: Actualitat | 0

noticies

-Josep Maria Peri-

 

Des de la coordinació de la sectorial de Psicòlegs per a la Independència ens plau comunicar-vos que el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ha publicat un manifest on proclama la seva adhesió a la plataforma pel dret a decidir i , per tant, se suma a la resta de col·legis professionals de Catalunya que donen suport al dret a decidir.

El fet que el nostre Col·legi professional donés suport al Dret a Decidir ha estat un objectiu de la sectorial. Ja va figurar en la primera reunió de la refundació de la sectorial (març 2013) l’objectiu d’establir vincles amb el col·legi i aconseguir aquest pronunciament. No tenim cap mena de dubte en pensar que hem contribuït en part a fer possible aquest manifest.

Des de la força del creixement exponencial de membres (114) , la majoria col·legiats,  hem fet sentir de manera tranquil·la  i ferma davant l’antiga junta i el Degà. En aquest aspecte cal felicitar en Joan Salló que ha sabut transmetre a la perfecció els objectius i propòsits plantejats a la segona reunió general de la sectorial.

Ara ens queda el repte d’organitzar la presentació oficial dins del marc del col·legi, acte que procurarem fer durant la segona quinzena de setembre, i que esperem sigui el més lluït i nombrós possible.

 

Salut i independència

Leave a Reply