No pagarem més quotes al Consejo General de la Psicología de España

posted in: Mobilització | 1

Membres de la Sectorial de Psicòlegs per la Independència i altres professionals que no pertanyen a l’Assemblea Nacional Catalana ens hem unit en una campanya per demanar al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya que no ens torni a cobrar la quota corresponent al Consejo General de la Psicología de España.

El manifest

No pagarem més quotes al Consejo General de la Psicología de España - Psicòlegs per la IndependènciaA l’atenció de la Junta del COPC,

Les psicòlogues i psicòlegs sotasignants volem expresar la nostra voluntat de no seguir contribuïnt, a partir de 2018, a finançar amb la nostra quota el Consejo General de la Psicología de España.

En primer lloc, per la distància que sempre hem sentit vers un òrgan llunyà als nostres interessos i capacitat de decisió, dedicat a activitats que creiem que no justifiquen el seu pressupost ni incideixen significativament en el dia a dia de la nostra professió.

En segon lloc, perquè en els darrers mesos ens hem sentit moralment i afectivament encara més allunyats d’aquesta institució. Per la seva indiferència davant les càrregues policials de l’1 d’octubre, pel seu silenci davant l’aprovació i l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, destinat a vulnerar drets fonamentals de la ciutadania catalana. I finalment, per la destitució, empresonament il·legal i exili del nostre govern legítim.

I en tercer lloc, perquè com a estructura col·legiada d’àmbit espanyol, creiem que ha quedat superada. Els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya vam votar en referèndum l’1 d’octubre de 2017 la constitució d’un nou marc polític propi, l’Estat independent en forma de República. Decisió col·lectiva que va ser avalada posteriorment pel nostre Parlament, amb la proclamació de la República Catalana, el dia 27 d’octubre de 2017.   

Per tot això, emplacem els membres de la Junta a acceptar el nostre posicionament. A partir d’aquest mes de gener de 2018, demanem que no se’ns giri el rebut corresponent a la nostra aportació al Consejo General de Psicólogos de España.

(Descarrega’t el manifest en PDF)

Adhereix-t’hi!

Si ets psicòleg o psicòloga i et vols adherir a la campanya (tant si ets membre de l’Assemblea Nacional Catalana com si no) omple aquest breu formulari. Les teves dades no es faran públiques:

La campanya als mitjans

El Mónhttp://elmon.cat/politica/revolta-psicolegs-independentistes

El Nacionalhttps://www.elnacional.cat/ca/politica/psicolegs-catalans-consejo-espana-referendum_228597_102.html

 

No pagarem més quotes al Consejo General de la Psicología de España!

 

  1. Andreu

    Estic jubilat. No pago quota el Collegi de Catalunya. El collegi me envia una carta certificada que tenia que pegar la quota a Madrid, sino me treien el carnet del Collegi de Catalunya.

Leave a Reply