COPEM els col·legis professionals

Els col·legis professionals són una eina de país. Agrupen professionals per sectors, garanteixen la qualitat dels seus serveis i vetllen per les bones pràctiques en les seves activitats. Estan formats pels propis professionals, que escullen les seves directives a través d’eleccions.

Actualment els col·legis professionals estan dirigits per juntes de govern que no gestionen ni a favor del país ni dels seus col·legiats. Els membres adherits han de pagar quotes que no tenen cap retorn ni en la seva activitat ni en el país. Els psicòlegs en som un bon exemple:

Cada any paguem 42 euros de quota al Consejo General de la Psicología de España, sense que ningú ens hagi explicat per a què serveixen.

I davant dels canvis socials als quals ens enfrontem, aquests equips directius prefereixen mantenir la gestió del dia a dia com si no hagués de canviar res.

Però això no és tot: la seva resposta als atacs a la democràcia i a les llibertats ha estat el silenci i la passivitat. Com si no tingués res a veure amb ells.

Per tot això ens cal guanyar aquests espais de sobirania. I convidem tots els professionals del país a votar candidatures independentistes a les respectives eleccions col·legials. Candidatures que posin el talent humà al capdavant del país, la defensa de la llibertat i la importància de construir una República Catalana per a l’autogestió.

Això és el que vam promoure a l’Espai Eines de País, el passat 11 de Setembre a Barcelona.

COPEM els col·legis professionals - Psicòlegs per la Independència