Projectes

Taller participatiu “La gestió emocional vers l’estat opressor”: El divendres 9 d’abril 2021 a Zoom

Taller participatiu "La gestió emocional vers l'estat opressor", als projectes de Psicòlegs per la Independència

Un taller destinat a oferir eines psico-educatives per a fer front a la repressió de l’estat, organitzat per la sectorial de Psicòlegs de l’assemblea i la sectorial de Persones Represaliades. Es farà telemàticament, via zoom, el divendres 9 d’abril de 2021. Cal inscriure’s a partir del 26 de març 2021.


Dispositiu d’atenció psicològica COVID19 (2020)

Entre el 20 de març i el 25 de maig 2020 vam mantenir un servei telefònic gratuït d’assistència psicològica a les persones afectades per la COVID19 o pel confinament.

Llegeix-ne més


Tallers de gestió d’emocions i resiliència (2019/20)

Tallers de gestió d'emocions i resiliència - Psicòlegs per la Independència

La sectorial de psicòlegs de l’assemblea, hem dissenyat tallers orientats a dotar d’eines psicoeducatives a la població. Eines que ajuden a la gestió emocional, la resistència, i la resiliència.

Durant l’any 2019 i fins el mes de març del 2020, aquests tallers es van realitzar presencialment a les territorials de l’assemblea i els van dur a terme professionals de la nostra sectorial.

Llegeix-ne més


Dispositiu d’atenció psicològica “Urquinaona” (octubre de 2019)

Dispositiu d'atenció psicològica 23S

La sectorial durant els mesos d’octubre i novembre del 2019 ha posat a disposició de la ciutadania un dispositiu d’assistència i suport psicològic adreçat a totes les persones afectades per les detencions i la violència policial, arran de les manifestacions contra les sentències de Tribunal Suprem espanyol contra el procés sobiranista.

Llegeix-ne més


COPEM els col·legis professionals: Eines de País (11 de Setembre de 2019)

El projecte COPEM ELS COL·LEGIS de l’assemblea dins d’EINES DE PAÍS, es va veure durant la Diada del 11 de setembre 2019 en un stand. Votem candidatures independentistes per a dirigir els col·legis professionals: Són una eina de país, un espai de sobirania, necessari per construir la República Catalana.

Llegeix-ne més