Projectes

“Què puc fer pel meu país?”

El proper 1 de febrer del 2022 es realitzarà la primera edició de la conferència “Què puc fer pel meu país? Descobreix com la psicologia ens ensenya a cuidar-nos i a omplir els carrers”.

En aquesta conferència online s’expliquen pautes per cuidar-nos en època de repressió i per altra banda els ingredients necessaris per tornar a activar la inèrcia que ens a portar a l’1-O.

Tallers Psicoeducatius

Des de l’any 2019 l’equip de Tallers de la sectorial realitza accions formatives oferint pautes psicoeducatives adreçades als membres de l’assemblea.

Aquests tallers tenen com a objectiu treballar recursos i eines adreçades a reactivar i reforçar-motivar emocionalment a la ciutadania.

Novament iniciem les accions ! Animeu-vos! Us hi esperem!

Grup de Treball en Mediació – maig 2021

Nou projecte que esperem gaudeixi del suport dels membres de la sectorial. S’ha creat un grup de mediació obert a qui vulgui col·laborar-hi. Membres de la nostra sectorial amb expertesa i coneixement del món de la mediació, la resolució de conflictes i la negociació. És un projecte interessant i engrescador donat que, com a sectorial de l’assemblea podem participar en diferents àmbits on calgui la presència d’una figura amb perfil de mediador. Tothom interessat en participar-hi us podeu adreçar a la  coordinació via correu electrònic : psicolegs@assemblea.cat, i tan bon punt ho rebem ens posarem en contacte.

Animeu-vos! Us hi esperem!

ANC Mèxic – Sectorial de Psicòlegs Catalunya

L’ANC de Mèxic ha convidat a la sectorial de psicòlegs a participar en la presentació del llibre “Autoritarismo y Psicoanalisi ” del professor Miquel Bassols; psicoanalista membre de l’Escuela Lacaniana de Psicoanálisis del Campo Freudiano i de l’École de la cause freudienne. Per part de la sectorial ens hi ha representat la companya Anna Miñarro, psicòloga especialitzada en clínica i psicoanàlisi. El debat es va dur a terme el 8 de Maig de 2021

11 de setembre 2020 : “Fes el teu vincle amb el bloc solidari amb la salut Covid19”.

Resiliència, esforç, compromís. El personal sanitari ho ha donat tot per fer front a la pandèmia. ☝️ Hem vist com és necessari cuidar-nos. Que una sanitat pública, de qualitat, transparent i ben finançada, és bàsica per al benestar de tothom. 👫 Com hem demostrat altres vegades, si la societat civil s’organitza és capaç d’arribar allà on les institucions no arriben. Ara ens toca actuar per fer front a aquesta crisi! 🌐 Fes el teu vincle amb el bloc de la salut a xarxaindependencia.cat i comencem a construir el país que volem! ✅ Perquè tenim el deure de construir un futur millor. Tenim el dret a ser independents!


L’Assemblea a casa amb la sectorial de Psicòlegs COVID19 (2020)

La Sectorial de Psicologia de l’Assemblea va posar en marxa un servei d’atenció psicològica COVID-19, format per un equip de 40 psicòlogues i psicòlegs. Dos membres de la sectorial Pau de Nadal i Maria Roser Parellada, van explicar el funcionament del servei d’atenció psicològica de la Sectorial de Psicologia de l’Assemblea, els efectes emocionals que poden tenir sobre nosaltres les conseqüències de la crisi de la Covid-19 i amb quines eines ajuden a poder-hi fer front.

Dispositiu d’atenció psicològica

La sectorial manté obert el Dispositiu d’atenció psicològica.

Aquest dispositiu es va activar arran dels fets d’Urquinaona de l’any 2019.

Tal vegada, entre el 20 de març i el 25 de maig 2020 vam mantenir el dispositiu telefònic gratuït d’assistència psicològica aquest cop adreçat a les persones afectades per la COVID19 o pel confinament.


COPEM els col·legis professionals

El projecte COPEM ELS COL·LEGIS de l’assemblea dins d’EINES DE PAÍS, te com a objectiu votar candidatures professionals independentistes que aportin un valor diferencial en la gestió dels col·legis professionals.

Els Col·legis professionals són una eina de país, un espai de sobirania, necessari per construir la República Catalana.