Sectorial de Psicòlegs per la independència

Impacte psicològic presó

Psicòlegs per la Independència és l’assemblea sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana formada per professionals de la Psicologia que treballa per a l’assoliment de la Independència de Catalunya.

Des de la Psicologia contribuim al procés de construcció de la República Catalana al costat de les altres assembles sectorials, territorials i exteriors de l’Assemblea en l’impuls de l’independentisme des de la societat civil.

En aquesta presentació podràs conèixer la nostra feina i tot allò que ens empeny a treballar per la República Catalana.

  • Ens agradaria integrar als/les professionals de la Psicologia que volen contribuir al camí cap a la Independència des de la seva especificitat professional.
  • Col·laborar i donar suport des de tots els àmbits de la psicologia a les entitats cíviques i socials que treballin contra la violència i la repressió del moviment independentista
  • Dur a terme accions per a fer augmentar la base social favorable a la Independència de Catalunya, mitjançant conferències, taules rodones, articles, intervencions socials, etc.
  • Constituir-nos en observatori dels aspectes i els determinants psicològics del procés d’independència.
  • Treballar els temes relacionats amb el procés d’independència com són la identitat, la consciencia nacional, l’actitud, el compromís, les pors, la influència, el lideratge, la llibertat, la subordinació, la dependència, etc.
  • Establir col·laboracions amb altres sectorials, per tal de donar resposta als esdeveniments i actuar conjuntament i de manera activa en el camí de la independència.
  • Com a  Sectorial de Psicologia, ens adherim a les Institucions i Col·legis professionals que donen suport al mandat de l’ 1 d’Octubre i al Consell Per la República. Demanem a les Institucions relacionades amb la Psicologia que considerin fer la mateixa adhesió, si encara no ho han fet.
  • Apostar pel projecte Eines de País, mirant cap els col·legis professionals, i explicar la importancia de controlar unes institucions que poden influir de manera determinant en les relacions amb l’estat espanyol.