Tolerar la incertesa amb la crisi del coronavirus

Ens fem ressò de l’article “Actitud personal“, que ha publicat avui el diari El Punt Avui, en el qual ha participat Patrícia Vidal, psicòloga i companya de la sectorial de Psicòlegs per la Independència.

Al text, Vidal explica com amb l’experiència de la crisi del confinament i el coronavirus ens hem acostumat a conviure amb la incertesa, una prova de la nostra capacitat d’adaptació davant de les adversitats.

Vidal ha estat una de les professionals que han participat al Dispositiu d’atenció psicològica que vam posar en marxa des de Psicòlegs per la Independència per a donar suport a la població en aquests moments de crisi. Això li ha permès veure com el confinament ha fet canviar les nostres prioritats, i ha provocat que disposéssim de més temps per a invertir en activitats que havien quedat arraconades de la nostra vida diària.

Al mateix text el filòsof Miquel Seguró explica que sortirem del confinament amb més ganes de viure i amb més consciència i responsabilitat personal.

Us convidem, doncs, a llegir l’article en aquest enllaç. El text forma part d’un reportatge molt més ampli, titulat “Propostes per anar endavant“, amb més de 50 veus que analitzen diversos aspectes sobre com sortir de la situació actual. El podeu llegir sencer aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.